Creditcards en beloningen; haal het maximale uit jouw creditcard! 

Creditcards zijn al sinds jaar en dag in het leven van de Nederlander, en worden al tijden niet langer enkel als betaalmiddel ingezet; ze bieden talloze beloningen voor de slimme gebruiker! Als je op de juiste manieren gebruik maakt van creditcards, kan je bijvoorbeeld zomaar profiteren van cashback, reispunten, cadeaubonnen en meer! We willen je graag een aantal van die beloningen en voordelen toelichten, dus ben je nieuwsgierig? Lees dan snel met ons mee!  

Let wel: voordelen en beloningen verschillen per creditcardmaatschappij en zijn niet bij ieder hetzelfde. Wil je een creditcard aanvragen voor de beloningen en voordelen die het kan opleveren? Doe dan eerst goed onderzoek naar welke voordelen of beloningen voor jou van belang zijn; zo zijn de beloningen bij een maatschappij als ICScards.nl alweer anders dan de voordelen bij een creditcard via een bank, en vice versa! 

Kies de juiste creditcard die past bij jouw levensstijl! 

Eén van de eerste stappen om te profiteren van beloningen van een creditcard, is het kiezen voor de juiste kaart. Naast verschillende maatschappijen bestaan er ook veel verschillende soorten creditcards. Als je veel reist kan je bijvoorbeeld overwegen om een creditcard aan te schaffen die reis gerelateerd is; hier krijg je dikwijls kortingen op hotelovernachtingen of een reisverzekering. Houd je meer van cashback-acties, zijn er dan weer creditcards en bijbehorende maatschappijen die je belonen een percentage van je uitgaven in de vorm van geld teruggave! 

Maak gebruik van introductieaanbiedingen

Maak gebruik van introductieaanbiedingen

Wanneer je een keuze wilt maken voor creditcard en maatschappij, en je weet ondertussen in welke hoek je het wil zoeken, is het verstandig om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Veel creditcards bieden bijvoorbeeld introductieaanbiedingen, zoals veel bonuspunten als welkomstcadeau. Neem deze afweging dus ook mee in het kiezen van de voor jou goede creditcardmaatschappij!

Betaal op tijd en vermijd rente

Het gebruik van creditcards is erg aantrekkelijk; je kan producten kopen zonder deze direct af te rekenen. Toch is het wel van groot belang om jouw creditcard balans snel weer quitte te spelen wanneer het zover is; zo weet je in ieder geval zeker dat de rente niet ontzettend oploopt en dat jouw beloningen niet worden verminderd! 

Lees ook: Hoeveel bespaar je per jaar met zonnepanelen?

Creditcard en partners

Sommige creditcardmaatschappijen hebben specifieke partners waarmee ze samenwerken; door bij deze partners te winkelen heb je dan soms nóg meer voordeel! Je kunt dit gegeven dus ook meenemen wanneer je op zoek bent naar een creditcardmaatschappij zodat je het optimale uit jouw keuze kan halen!

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 251