Tuinpoorten: zorg voor veiligheid op je terrein

Ben jij de beheerder van een groot terrein? Dan hoeven we je vast niet te vertellen dat veiligheid op je terrein altijd eis nummer één is. Een gevoel van veiligheid zorgt niet alleen voor een fijnere sfeer, het zorgt er ook voor dat je terrein aantrekkelijker wordt om te bezoeken. Een manier om deze veiligheid te bereiken, is door tuinpoorten aan je terrein toe te voegen. We vertellen je er meer over in deze blog!

Waarom een tuinpoort?

Bij een tuinpoort denk jij misschien gelijk aan de deur van een schutting, maar in de werkelijkheid zijn er veel meer mogelijkheden met deze poort. Toch is de functie helemaal niet heel anders: het zorgt ervoor dat een terrein wordt afgesloten. Maar, omdat we het nu over een groter terrein hebben is het fijn om te weten dat er voor grote terreinen meer mogelijk is met een tuinpoort. Het helpt je namelijk de veiligheid op je terrein te waarborgen. Dit doe je door de poort te monitoren: je weet zo precies wie er op jouw terrein is! Door hier een systeem in aan te brengen, verhoog je de veiligheid aanzienlijk – niemand gaat meer onopgemerkt!

Wat voor poort voor mijn terrein?

We benoemden net ook al de standaard tuinpoort: een simpele deur in een schutting. Voor jouw terrein is de kans groot dat een andere poort beter helpt, bijvoorbeeld de metalen schuifpoort. Dit is een grote poort, met een sterk slot dat niemand zo maar gebroken kan worden. Omdat het groot van formaat is, hoef je niet bang te zijn om je terrein alleen te laten, aangezien er niemand doorheen zal kunnen komen.

Toch zijn andere poorten ook mogelijk. Denk hierbij aan:

  • Een spijlenpoort
  • Een grote dubbelstaafmatpoort
  • Een massieve poort van eikenhout

Uiteindelijk is het niet de poort die de veiligheid bepaalt, maar hoe jij met de poort om gaat. Heb je hulp nodig met het bedenken van een veiligheidssysteem hier omheen, ga dan in gesprek met een expert en laat je informeren!

Lees ook: Tips voor het inrichten van een sfeervolle tuin

Hekwerkonline

Ben jij op zoek naar een goede tuinpoort om jouw terrein mee af te sluiten? Neem eens een kijkje op de website van Hekwerkonline! Niet alleen vind je hier het mooiste hekwerk, ook de poorten zijn hier in veelvoud aanwezig. Hekwerkonline maakt de hekken niet alleen op maat voor je, ze zorgen ook voor de installatie hiervan. Alles wat jouw terrein nodig heeft dus!

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 255