De mooiste vakantieadressen dicht bij huis

Hi! Ik ben Maaike Sanders en ik ben de eigenaar van Luxevakantieplekjes.nl. Op deze website verzamel ik de mooiste vakantieadressen dicht bij huis, van betaalbaar tot exclusief. Denk aan luxe vakantiehuizen, villa’s en hotels met een ligging in Nederland of in de rest van Europa. Ik wil je laten zien dat je niet altijd het vliegtuig hoeft te pakken om bij de mooiste bestemmingen uit te komen!

Luxe vakantieplekjes

Zelf ben ik altijd erg kieskeurig geweest bij het uitzoeken van een geschikte vakantieplek. Ik vind dat alles moet kloppen, van locatie en sfeer tot exterieur en interieur. En ik vind het belangrijk om mij ergens thuis te voelen. Het laatste wat ik wil, is in een vakantiehuisje of hotelkamer terechtkomen dat toch enorm tegenvalt. Als ik op vakantie ga, wil ik er namelijk ook écht van genieten.

Op internet spendeerde ik soms uren om te zoeken naar die ene vakantieplek. Ik kwam genoeg websites tegen waar ik eindeloos moest scrollen tussen al het aanbod. Er miste wat mij betreft nog een website waar je alleen de échte parels kunt vinden. Daar waar het sorteerwerk al voor je is gedaan en het kaf van het koren is gescheiden.

Op deze website verzamel ik de mooiste vakantieadressen dicht bij huis, van betaalbaar tot exclusief.

Op vakantie dicht bij huis

Luxevakantieplekjes.nl is opgericht in 2021. Met deze website wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren om een vakantie te boeken dicht bij huis. Waarom? Omdat je niet altijd het vliegtuig hoeft te pakken om bij de mooiste bestemmingen uit te komen! Lekker duurzaam dus. Europa is alleen al zo divers. Met de auto kun je al op hele mooie plekjes terecht komen. Zoals de Champagnestreek in Frankrijk, de Moezel in Duitsland of Lago Maggiore in Italië.

Lees ook: Privé sanitair units: een must have voor elke camping!

En neem nou Nederland, wat ook al een prachtig vakantieland is. Denk aan uitwaaien aan de kust (waar menig Duitser jaloers op is), verdwalen in de ongerepte natuur van de Veluwe, een vaarvakantie in Friesland of bourgondisch genieten in Limburg. Alleen hier is al zoveel mogelijk! En heb ik dan alleen vakantieplekjes op mijn website staan waar je met de auto kunt komen? Zeker niet. Af en toe vliegen moet ook kunnen. Zoals bijvoorbeeld naar Griekenland of Spanje.

Van buiten én binnen

Alle vakantieadressen die op mijn website staan worden handmatig door mij geselecteerd. Ik vind het belangrijk dat alles klopt, zoals het exterieur én het interieur. Want een luxe vakantieplekje moet niet alleen luxe uitstralen van buiten, maar ook van binnen. Het meubilair, de sfeer, de decoratie en de voorzieningen zijn daarbij heel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle zithoekjes, design meubels, zorgvuldig uitgezochte decoratie, kunst aan de muur en/of luxe wellnessfaciliteiten, zoals een bubbelbad, hottub of sauna.

Het voordeel van een luxe vakantieplekje dat tot in de details is ingericht, is dat jij je hier helemaal thuis gaat voelen. Dat je weer naar huis keert met een fijn gevoel en een warme herinnering rijker. En niet geheel onbelangrijk; het levert natuurlijk ook mooie plaatjes op. En wellicht neem je zelfs wat inspiratie mee om thuis toe te passen!

Maaike Sanders
Maaike Sanders

Hi! Ik ben Maaike Sanders en op mijn website Luxevakantieplekjes.nl verzamel ik de mooiste adressen dicht bij huis. Denk aan luxe vakantiehuizen, villa’s en hotels die niet alleen mooi van buiten zijn, maar óók van binnen. En het interieur is daarbij erg belangrijk. Ik wil je graag inspireren om de perfecte vakantieplek te vinden. En wellicht vind je tussen de luxe vakantieplekjes ook genoeg interieur inspiratie voor je eigen huis!

Artikelen: 1