Wat mag er deze zomer niet ontbreken in jouw tuin?

De zomer is in volle gang en het zonnetje schijnt lekker fel. Dus is het tijd om je achtertuin om te toveren tot een zomers paradijsje voor jou, je vrienden en familie! Denk hierbij aan een upgrade met leuke accessoires en meubels, zoals een lounge set met leuke comfortabele kussens die het buitenleven voor jou aangenaam maken. Hieronder vind je een lijstje met items die niet mogen ontbreken in je tuin deze zomer. Dus ga lekker zitten en ontdek welke items jij wilt hebben voor een perfecte zomer.

Comfortabele tuinmeubelen

Wat is er beter dan lekker relaxen en genieten van een zonnige dag, vanuit je comfortabele tuinstoel of loungeset met mooie kussens? Het kan ontzettend fijn zijn om gebruik te maken van een parasol zodat je altijd de optie hebt om in de schaduw te zitten. Kantelbare parasols zijn perfect om je gasten de mogelijkheid te geven om uit het felle zonlicht te zitten. Zorg ervoor dat je een stijlvolle, maar comfortabele lounge set kiest.

Een barbecue

bbq in de tuin

Je laat de zomer in je tuin echt tot leven komen met een drankje, en natuurlijk een hapje! Houd je tuinfeestjes lekker simpel en gezellig met een barbecue. En het allerbelangrijkste: nodig je vrienden, buren en familie uit voor leuke barbecue avonden bij jou in de tuin en geniet samen van het lekkere eten.

Plantenpotten

Plantenpotten zijn een perfecte manier om je tuin op te fleuren en wat kleur te geven. Breng je terras tot leven door potten van verschillende afmetingen in een mix van kleuren en stijlen neer te zetten.

Tuinkachel

tuinkachel

Voor lange zomeravonden kun je een tuinkachel in je tuin plaatsen. Zo hoef je het feestje niet te onderbreken omdat het afkoelt, maar kun je gewoon de tuinkachel aanzetten en nog lang genieten van de avond.

Buiten douche of bad

Wil je echt iets origineels in jouw tuin? Kies dan voor een buiten douche of bad! Op die manier kun je de verkoeling opzoeken op warme dagen en tegelijkertijd ontspannen en een moment voor jezelf nemen, gewoon in je eigen tuin!

Buitenkeuken met pizza oven

Als je het goed wilt doen, is een buitenkeuken de perfecte manier om van je tuin een waar paradijs te maken. Kies voor een stijlvolle buitenkeuken met gepaste apparatuur, zoals een pizza oven. Er zijn verschillende types en variaties verkrijgbaar met een uitgebreid aanbod van werkbladen, en extra kastjes en planken om plaats te bieden voor alle gerechten.

Met deze tips heb jij deze zomer de perfecte tuin om optimaal te genieten. Het beste van alles? Je hebt alles bij de hand om langer buiten te blijven en het buitenleven goed te vieren. Veel plezier!

Danny Bijl
Danny Bijl

Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.

Artikelen: 92