Online interieuradvies voor elk budget en locatie

Wil je graag je interieur een opfrisbeurt geven maar schrikken lange ontwerptrajecten, hoge kosten en complexe samenwerkingen met ontwerpers en aannemers je af?  Soms is een professionele sparringpartner alles wat je nodig hebt om een duwtje in de juiste richting te krijgen. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van een kleurenpalet, een functionele indeling, tips voor het kiezen van een nieuwe bank of inspirerende stylingideeën. Dan is een online interieuradvies een ideaal alternatief.

Wat is een online interieuradvies?

Een online interieuradvies is een snelle en praktische oplossing om met een professionele blik naar jouw ruimte te laten kijken, ongeacht locatie of budget. Het is een budgetvriendelijker alternatief ten opzichte van een uitgebreid interieurontwerp. In plaats van te focussen op ingrijpende verbouwingen, is een online advies juist geschikt voor kleinere aanpassingen, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt, zelfs met een klein budget. Bovendien profiteer je van kortingen op geselecteerde merken, zoals verf, behang en woonaccessoires.

Met een online interieuradvies kun je in slechts 7 dagen je interieur transformeren tot een sfeervolle plek: een interieur dat in balans is en waar je jarenlang van kunt genieten. Je hoeft niet alles aan te pakken of allerlei nieuwe meubels aan te schaffen om van je huidige interieur een samenhangend geheel te maken. Geen uitgebreide technische plannen of lange ontwerpprocessen, maar een praktisch interieurplan waarmee je op je eigen tempo aan de slag kunt, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis achter je laptop.

Voor elk interieurvraagstuk, groot of klein, is er een passende online oplossing: van een telefonische inspiratiesessie van 45 minuten waarbij je antwoord krijgt op al je knellende interieur- en styling vragen tot een opfrisbeurt of nieuwe make-over van je interieur met een basis of deluxe pakket. 

Wat is de werkwijze van een online interieuradvies?

Alle communicatie vindt digitaal plaats. Je kunt eenvoudig online een telefonische inspiratiesessie boeken van 45 minuten voor alle korte en praktische woonvragen. Met de gemaakte aantekeningen kun je na afloop met een flinke dosis inspiratie en een frisse blik aan de slag. Een basis pakket is meer geschikt voor kleine aanpassingen zoals een kloppend kleurenpalet en daarbij passende woonaccessoires. En met een deluxe pakket geef je je interieur een nieuwe make-over. We kijken naast de kleur- en materiaalkeuze voor de wanden, meubels en raambekleding ook naar een functionele indeling van de ruimte.

Nadat je alle benodigde informatie, zoals een plattegrond en foto’s van de ruimte, hebt gemaild en het digitale intake formulier is ingevuld ga ik ter voorbereiding van onze videocall aan de slag met het samenstellen van verschillende kleurpaletten, materiaalcombinaties, stylingopties en eventuele indelingsvoorstellen. 

Een waardevolle en aangename toevoeging die bijdraagt aan het woongenot en ook nog eens waarde verhogend voor je huis is de serre. Lees het artikel van wooninfluencer Margriet Nijboer over: De serre, ruimte voor rust en reflectie

Gedurende een interactieve videocall laat ik met behulp van van kleur- en materiaalstalen, verrassende combinaties zien. Ik  bespreek welke effecten dit zal hebben in het interieur en hoe je het geheel kunt afmaken met de juiste styling.

Tijdens de videocall van een basis of deluxe pakket hoef je je niet druk te maken om het maken van notities, na afloop ontvang je alles wat we hebben besproken in een inspirerend interieurplan. Hierin staat alles gespecificeerd, zoals de kleurnummers, type behang en aankoopadviezen voor meubels en accessoires. Met de shoppinglijst die je ontvangt, kun je gemakkelijk vanachter je laptop de items kopen die we samen hebben besproken. Het eindeloos rondstruinen op drukke meubelboulevards in het weekend behoort tot het verleden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op deze link voor meer informatie. 

Noura Baltagi
Noura Baltagi

Na een carrière als corporate recruiter heb ik de creatieve sprong gewaagd met Desert Rose Interior Design. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een inspirerende online plek waar alles in het steken staat van vintage, eerlijke producten en slow living. Daarnaast vind ik her heerlijk om te schrijven. En dan natuurlijk vooral over vintage. Ik vind het leuk dat mij eerste artikelen op Huislijn.nl zijn geplaatst.

Artikelen: 6