Toilet renovatie: hoe je je toilet opknapt zonder grote verbouwingen

Het renoveren van een toilet hoeft helemaal geen ingrijpende klus te zijn. En pak je dit goed aan, dan kun je ook nog eens erg goed je persoonlijke smaak terug laten komen in het design. Ideaal als je bijvoorbeeld onlangs de badkamer hebt aangepakt en deze stijl ook graag in het toilet wilt laten terugkomen. Of als je de stijl van het interieur graag in het toilet wilt verwerken. Wat je zoals kunt shoppen in een leuke badkamer outlet, lees je hier.

Met een nieuwe inbouw set kun je al zorgen voor een compleet andere uitstraling 

Het beste van alles, is dat een gloednieuwe inbouwset vandaag de dag helemaal niet veel meer hoeft te kosten. Deze sets bestaan uit het toilet, de toiletbril en het paneel. En daar is op het gebied van kleur en design enorm veel mogelijk. Een gloednieuwe set bepaalt dus voor een erg groot deel de sfeer en de uitstraling van het toilet. Het is dus een van de beste investeringen die je maar kunt doen als je het toilet onder handen gaat nemen. Een aparte wc bril online bestellen behoort gelukkig ook nog tot de mogelijkheden als je een kleine opknapbeurt geeft aan je toilet.

trendy toiletpot

Heb je al een keer gedacht aan het vervangen van de tegeltjes? 

Daarnaast is het ook zeker geen overbodige luxe om de tegeltjes een keer een upgrade te geven. Hierdoor is het toilet makkelijk schoon te maken en je kunt erg goed je persoonlijke smaak terug laten komen. Van een metrotegel tot aan een vierkante tegel in een uitgesproken gouden kleur, de mogelijkheden voor het betegelen zijn haast eindeloos. Misschien heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de kleur, de vorm en de stijl van de tegels. 

Lees ook: Vind inspiratie voor jouw nieuwe badkamer

De ultieme finishing touch met een nieuw fonteintje in het toilet 

En ben je druk bezig met het vernieuwen van het toilet? Dan kun je ook zeker gaan overwegen om een nieuw fonteintje in huis te halen. Van een vrijstaand model tot aan een praktisch model in de hoek. Ook op het gebied van het ontwerp van een fonteintje is er enorm veel mogelijk. Het is dus altijd een erg goed idee om voor zowel het toilet, de tegels en het fonteintje een keer een bezoek te brengen aan een specialist op het gebied van badkamers. Hierdoor krijg je meteen een erg goed beeld van alle opties die er zijn. 

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 254