Maak je terras extra sfeervol met kleurrijke solar lampionnen!

De lente is weer begonnen! Hoe zalig is dat! De hoogste tijd om weer lekker, buiten op je terras, balkon of in de tuin, aan de slag te gaan. Afgelopen najaar is ons dakterras volledig vernieuwd met een nieuwe natuursteenlook tegelvloer en licht grijze balustrades. Gevoelsmatig vind ik de look & feel van het terras wat te strak dus ben ik online opzoek gegaan naar leuke accessoires en verlichting voor op ons terras.

Zo kwam ik uit op de KEI toffe website van De Woonkant.

KEI gave solar lampionnen

De oprichtster Melissa, volg ik al een poos via haar Instagram account, runt deze leuke ‘one woman’ business. Misschien heb je al eens van de naam De Woonkant gehoord! Want Melissa heeft ook een shop in shop bij Loods5 in Sliedrecht waar je haar woonaccessoires kan zien en kopen.

kleurrijke solar lampionnen

Via de website De Woonkant kwam ik terecht op het tuinassortiment en daar zag ik deze KEI gave solar lampionnen in diverse vormen en kleuren.

De perfecte aanvulling voor op ons terras én ik zag al helemaal voor mij, hoe we lange zomeravonden gezellig aan onze picknick tafel met vrienden genieten van lekker eten en drinken. De prachtige Solar lampionnen die eigenlijk nog mooier zijn in de avond zijn, kan je Mix & Match toepassen, omdat er verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar zijn.

De energie van zonlicht

De solar verlichting in de lampionnen werkt op de energie van zonlicht. De zonne-energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij. Deze energie wordt gebruikt om het lampje te laten branden zodra het donker wordt. De lampionnen zijn gemaakt van Tyvek, een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE (hoge-dichtheid-polyetheen). Het materiaal heeft de beste eigenschappen van papier, folie en textiel. Het is erg sterk, weerbestendig, duurzaam en kleurvast.

Het fijne aan de prachtige solar lampionnen is dat ze ideaal zijn voor een sfeervolle tuin, terras of een lichte plek in je huis. En zorgen voor duurzame verlichting zonder dat er elektriciteit nodig is. Door deze milieuvriendelijke producten in ons dagelijks leven te integreren, kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst en onze impact op het milieu verminderen. Win win dus!

Meer inspiratie om je tuin te verlichten lees in je in dit artikel van Ronald: Je tuin verlichten, zo doe je dat

Binga manden Zimbabwe

binga manden

Door mijn enthousiasme over de solar lampionnen ging ik verder kijken en vond ik mooie Handmade in Africa accessoires. Onder andere traditionele binga manden uit het binga distict in Zimbabwe. De binga manden worden individueel handgemaakt en zijn er kleine variaties in grootte, kleur en vorm. Dit alles geeft elke mand een uniek karakter! Een echte eyecatcher voor op de wand, wat past in een stijlvol interieur.

 grote zwak voor kussens in ons interieur

Zoals je wellicht al weet, heb ik een grote zwak voor kussens in ons interieur (hoe meer hoe beter, al is mijn man het daar niet altijd mee eens als hij op de bank wil gaan zitten). En mijn visie is dat kussens een essentieel element zijn bij het creëren van een comfortabele leefruimte. Tot mijn grote verrassing vond ik op de KEI toffe webshop van Melissa heel veel leuke kussens 😉 en het mooie is dat alle kussens handgemaakt zijn in Nederland.

Neem zeker eens een kijkje op de webshop van Melissa.

Ik ben alvast een KEI grote fan!

Liefs,
Mireille Roelands Bonjer

Creative Professional @i_am_styling

Ps. Weet je wat ook echt KEI handig is? De leuke teddy tassen van De Woonkant, voor als je een dagje weggaat. Er past zelf een laptop in. En……deze tassen zijn ook handgemaakt in Nederland. Mooi toch!

Mireille Roelands Bonjer
Mireille Roelands Bonjer

Hallo! Mijn naam is Mireille en sfeer creëren is wat ik het liefst doe!

Wie droomt er nu niet van een mooi interieur en een fijne leefomgeving? Een omgeving aangepast aan je eigen woonwensen en persoonlijkheid. Of een fijne werkomgeving waar het inspirerend werken is voor jouzelf, je personeel én waar tevens klanten en bezoekers zich welkom voelen.

Mijn passie? Functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel samenbrengen, wat maakt dat een interieur stijlvol en sereen aanvoelt. Door middel van mijn creativiteit, kennis, ervaring én oog voor detail kom ik tot een interieur(styling) advies, waarin mensen zich goed en thuis voelen.

Tevens adviseer en ondersteun ik bedrijven op het gebied van social media (content) en help ik hen graag verder met het kiezen van de juiste social media kanalen voor hun business. Met een achtergrond en (internationale) werkervaring in strategisch en operationeel HR , sales en interieur kan ik voor iedere klant maatwerk advies leveren. Ik noem mezelf, niet voor niks, een creative professional! Een van mijn motto’s is dan ook: in a world full of french fries, be the curly one.

Met mijn blogs, informatieve posts en (levens)ervaringen wil ik JOU graag inspireren!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op een van mijn socials.

Artikelen: 9