Wooninfluencer Marcella over interieurstyling

Thuiskomen

Ik help je met het aanvullen, veranderen of vernieuwen van je interieur.
We bekijken samen de mogelijkheden om van je huis je thuis te maken, zodat je er eigenlijk niet meer weg wilt. Met je eigen meubels, nieuwe meubels of een mix daarvan.

Als je dat wenst adviseer ik bij het aanschaffen van woonaccessoires en maak de shopping list compleet. Het effectief inrichten en plaatsen van alle meubelen en woondecoratie is ook een deel wat ik graag van je overneem!

 • Persoonlijk contact, jouw wensen staan centraal
 • Home officemogelijkheden
 • Moodboard, interieurplan en lichtplan
 • Hulp bij keuzes van kleuren, materialen, meubels en woonaccessoires
 • Deskundig advies met betrekking tot de mogelijkheden
 • Voor elk budget. Duidelijke afspraken en tarieven

Tip! Wooninfluencer Mireille over interieurstyling en de kracht van social media

Wil jij jouw persoonlijke interieurprofiel ontvangen?

Download dan nu gratis mijn stylingplan en kom er snel achter wat jouw persoonlijke interieurplan is.

Sneller verkoopresultaat

Verkoopstyling is een techniek waarmee woningen verkoopklaar worden gemaakt met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs.

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht! Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting. Verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling genoemd) is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

 • Vastgoedstyling loont!
 • Binnen één dag heb ik je woning volledig gerestyled.
 • Ik kom bij je thuis met persoonlijke tips voor een snellere verkoop
 • Mogelijkheid tot meubelhuur mocht de woning al leeg zijn
 • Deskundig advies en duidelijke afspraken en tarieven
 • Binnen één dag is je woning klaar voor de verkoop/verhuur.

Werkwijze is ‘niet schrijven maar schuiven’ Als gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist werk ik met de unieke hands-on methode. Je ontvangt geen duur adviesrapport waar je vervolgens zelf mee aan de slag moet. Nee, ik ga direct aan de slag in je huis: meubels verplaatsen, zichtlijnen creëren, unieke focuspunten van het huis benadrukken, sfeer en ruimte brengen.

Lees ook: het verhaal van Roos: Next chapter please!

M ID Interieur Design stylt iedere woning zo licht, ruim, neutraal en sfeervol mogelijk en geeft elk vertrek in de woning een duidelijke functie, waardoor het een breed publiek aanspreekt.

Laat je inspireren door wooninfluencers

Verkoop jij je woning en mag ik jouw woning verkoopklaar maken?

Ga je verhuizen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste kleur op de muur, of waar je je meubels neerzet? Ook daar help ik je graag mee. Boek je beide bij mij? Dan ontvang je een mooie aangepaste prijs op maat. info@midstudio.nl

Marcella
Marcella

Van advies tot uitvoering, Exclusief, warm, gezellig, betaalbaar en makkelijk uitvoerbaar, ik wil een thuis creëren waar je je prettig in voelt.

Als interieurstylist zorg ik voor het inrichten van sfeervolle ruimtes in woningen, bv kinderkamers, home office en elke andere ruimte in huis. Ook kantoren, winkels en etalages of modelwoningen. Hier geef ik interieuradvies over onder andere kleurgebruik, woonstijl, meubelen, verlichting en alle materiaalkeuzes voor sfeervolle en functionele inrichting van de ruimte.

Als vastgoedstylist zorg ik dat je woning binnen 1 dag verkoopklaar is voor de woningpresentatie op Funda. Wanneer de woning in de verkoop komt is de eerste week het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht! Via het internet bepaalt de potentiële koper binnen 3 seconde al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt. De eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium is voor 95% bepalend. Het doel is om met een relatief klein budget en veel creativiteit een groot resultaat te bereiken! Onterecht wordt vaak gedacht dat verkoopstyling erg duur is, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5k- € 10k!) zet je vastgoedstyling al in voor een paar honderd euro. Dit betaalt zich dubbel en dwars terug in zeer korte tijd. Vastgoedstyling Loont!

Lieve groet Marcella
M ID Interieur Design

Artikelen: 3