Passie voor alles wat met interieur te maken heeft

Graag stellen wij je voor aan Wooninfluencer Eline. Eline is een ondernemende moeder, gelukkig getrouwd en heeft passie voor alles wat met interieur & fashion te maken heeft.

Instaweb!

Al een tijdje ben ik best actief op het Instaweb! Het schieten van de meest leuke plaatjes, of leukste reels maken, iets wat ik enorm graag doe.  Ik leer onwijs veel en leer lieve mensen kennen en ik zie de leukste plaatjes of ideetjes voor bij komen, en dat allemaal via het instagram. Wat ook zo tof is, dat ik veel kleine(re) ondernemers actief zijn. Zo wordt ik niet alleen maar geïnspireerd maar verschijnen er ook regelmatig bijzondere nieuwe items in mijn huis. (Hoe zou dat nou toch komen?)

Intragram  ik scrol er wat op af… In 2020 ben ik een interieurpagina begonnen. Puur voor erbij, hobbymatig en proces in huis vast te laten leggen, want wat kan er hoop veranderen.

Inmiddels is mijn smaak 360 graden gedraaid, en doe ik hier en daar veel ideeën op, omdat vervolgens zelf na te boosten. 

Wat eerst puur, als afleiding is geweest na een hele heftige periode. Is nu de leukste hobby geworden in alle tijden.

Wooninfluencer Eline op haar Instagram

Het maken van leuke content, leidt ontzettend af en doe ik echt met plezier.
In verleden zijn wij ons dochter kwijt geraakt, met 20 weken zwanger. Hoop verdriet en dit heeft zeker veel los gemaakt als persoon. Inmiddels is het verdriet weg en heb ik het een plekje kunnen geven en richt ik mij op wat er wel goed kan gaan in het leven. Mijn leven is druk en chaotisch, maar vooral ontzettend fijn. Dit kan je allemaal zien op Instagram pagina @wonen.bij.eline

Hopelijk breng ik met mijn Instagram hoop inspiratie  naar jullie toe. En opent het een deur naar nieuwe ideeën.

Maar wie ben ik dan?

Eline, 26 jaar oud en moeder van Stijn (4) & Julian (1) en Yarah (ons sterrenmeisje). Wij wonen met ze viertjes in kleine dorpje Wervershoof in Noord-Holland. Zelf werk ik 20 uur in de zorg, als begeleider met mensen met een licht verstandelijke beperking, dit doe ik dan ook met veel plezier.

Ik ben een dame die ontzettend enthousiast kan zijn, die vaak te veel geld uit geeft aan onzinnige dingen. Die je niet kan volgen in een gesprek, ik kan ook wel is chaotisch zijn. Maar daar in tegen probeer ik ook structuur te krijgen. Gek op lezen, zo nu en dan de sportschool toe… Vrijwilliger ben (als bezoekvriendin) en die nooit stil zit.

Eline schrijft ook op het wooninspiratie platform Wooninfluencers.nl

Regelmatig ben ik te vinden in de leukste restaurantjes, druk aan het verbouwen thuis.
tot aan thee drinken met me liefste mama vriendinnen, of lekker op stap met een wijntje in me hand.

Bij mij is nikst te gek. Maar het plannen van een me-time doe ik ook zeker regelmatig!

Lees ook: Wooninfluencer Milou over interieur en styling

Opruimen en organiseren

Altijd maar druk in de weer, zelf ben ik ook 1 van zoals je kan lezen. Ik werd uiteindelijk gek van al die spullen in me eigen huis. Het werd teveel en het is ook te veel. We hebben al zoveel spullen thuis, dan heb ik het niet over de (grote) meubelen. Maar onder andere. over de potjes, bakjes, rondslingert speelgoed waar ze al half jaar niet naar omkijken.  Spullen wat je gekocht heb, van hee! Dat is handig. Maar vervolgens jaar niet aanraakt. Ik word er af en toe gek van en weet van gekkigheid soms niet waar ik moet beginnen met opruimen. En de schuldige ben ik uiteindelijk zelf, ik haal al die zooi zelf in me huis.. Ik besloot afgelopen januari om heerlijk te gaan ontspullen. Maar wel stap voor stap..

Want opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd.

Eline.

Eline
Eline

Mijn naam is Eline, 26 jaar oud en moeder van Stijn (4) & Julian (1). Wij wonen met ze viertjes in het kleine dorpje Wervershoof in Noord-Holland. Zelf werk ik 20 uur in de zorg, als begeleider met mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast ben ik gek op het maken van mooie plaatjes van de kinderen. Groot van Instagram en dol op Pinterest.

Als ik het zelf mag zeggen, en ik scrol wat af op mijn tijdlijn en zie al dat moois. Ben ik toch wel een beetje trots op mezelf, ik begon in 2020 met een pagina te starten. Puur voor mezelf, om wat afleiding te zoeken na een hele heftige periode. Het verlies van onze dochter viel ontzettend zwaar.

Inmiddels heb ik het verdriet een plekje kunnen geven en richt ik mij op wat er wel goed kan gaan in het leven. Mijn leven is druk en chaotisch, maar vooral ontzettend fijn.

We zijn regelmatig te vinden in de leukste restaurantjes, druk aan het verbouwen thuis. Van badkamer naar slaapkamer en de gehele beneden verdieping gaat ook nog op zijn kop.

Dit kan je allemaal zien op Instagram pagina @wonen.bij.eline

Hopelijk breng ik met mijn Instagram hoop inspiratie naar jullie toe. En opent het een deur naar nieuwe ideeën.

Artikelen: 1