Wooninfluencer Yvonne aan het woord

Mijn naam is Yvonne en ik woon in de mooie provincie Zeeland. Samen met mijn partner en onze kinderen (samengesteld gezin) wonen wij in een jaren ‘30 woning. Eigenlijk wonen we in de polder maar op de fiets kunnen we ook heel snel middenin de stad staan. 

Verbouwing en ruimtes 

In 2021 hebben we ons huis flink verbouwd. Op de bovenverdieping hebben wij 3 slaapkamers en een badkamer. Deze ruimte is voor de kinderen. Zij hebben alle drie een eigen slaapkamer en een badkamer die zij delen. 

slaapkamer na verbouwing

Beneden hebben wij aangebouwd en daardoor een vierde slaapkamer kunnen creëren, met een badkamer en-suite. Wat een luxe is dat.

Inrichting 

Ik ben dol op interieur. Ik heb eigenlijk al mijn hele leven een passie voor inrichten en interieur, alleen had ik, toen ik jonger was, niet de financiële middelen om mijn inrichting aan te passen op datgene wat ik graag zou willen.

Keuken na verbouwing

Inmiddels ben ik wat jaartjes verder en kan ik mijn huis inrichten zoals ik dat graag wil. Ik heb altijd nieuwe ideeën en ik vind het heerlijk om in ons huis bezig te zijn. We – mijn partner en ik – denken goed na over ideeën en vullen elkaar daarin goed aan.

Sinds kort schrijf ik ook voor het wooninspiratie platform Wooninfluencers.nl. En met mij nog veel andere wooninfluencers. Wij schrijven vaak over persoonlijke ervaringen of interesses die wij graag willen delen. Door deze persoonlijke touch is de informatie origineel en interessant. De een weet alles over de nieuwste hype Japandi, de ander heeft tips voor je inrichting als je katten hebt en weer iemand anders schrijft over wonen op Curaçao. 

We zijn het niet altijd overal over eens maar uiteindelijk, en na lang genoeg zoeken, komen we altijd tot iets wat we allebei heel leuk vinden.

Instagram 

Ben je op zoek naar inspiratie voor je huis en ben je, net zoals mij, dol op groen en kleurtjes? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Ik ben erg actief op Instagram en doe daar veel inspiratie ook. Ook post ik foto’s en video’s van mijn interieur en natuurlijk van veranderingen in mijn interieur.

Yvonne Blom
Yvonne Blom

Ik ben Yvonne en ik woon in de mooie provincie Zeeland.
Naast mijn dagelijks werk als leerkracht heb ik een passie voor interieur.
Ik vind het heerlijk om in mijn huis bezig te zijn. Daarnaast ben ik dol op mijn planten.
Ik heb altijd nieuwe ideeën voor de inrichting van ons huis. Via mijn Instagram account inspireer ik en doe ik veel inspiratie op.
Ik vind het dan ook leuk dat ik regelmatig een artikel mag posten op Huislijn.nl.

Artikelen: 5