Spot de laatste woontrends op Wonenonline 

Op ons woonplatform Huislijn.nl proberen wij iedere dag door middel van onze passie voor wonen, interieur en lifestyle onze volgers te inspireren die op zoek zijn naar een nieuw huis. Maar wij laten ons op onze beurt óók weer inspireren door andere leuke plekken op het wereldwijde web. Wij zien andere sites, fora en webshops dan ook niet als concurrenten maar eerder als inspiratie! Wij omarmen graag mede-liefhebbers voor alles op het gebied van wonen, want hoe leuk is het om een gezamenlijke passie te delen? En heel soms stuit je op een partner waarvan je meteen merkt; Hé, wij zitten op dezelfde lijn. In het geval van Wonenonline was dit bij ons snel het geval. Waarom wij Wonenonline zo leuk vinden? Lees snel verder.

Online wonen

Wonenonline is een website waarbij wonen, interieur en alles daaromheen centraal staat. Van de laatste woontrends tot gedegen adviezen omtrent het verkopen van je huis. Alles komt voorbij. Doordat zij net als wij oog hebben voor de laatste woontrends én eerlijkheid hoog in het vaandel hebben staan, bieden zij een betrouwbare partner voor vele mensen en bedrijven. En zo ook af en toe voor ons. Zij staan dan ook als vaste gast in ons lijstje van websites waar wij iedere dag even langs klikken om te kijken wat voor leuks ze nu weer op hun site te vermelden hebben.

Samen is niet alleen

In sommige vakgebieden is de concurrentie groot, maar dat is op het gebied van inspiratie voor wonen en interieur niet het geval. Althans, zo ervaren wij het niet. Het is een kwestie van elkaar informeren en inspireren, daarom vinden wij deze branche zo leuk en houden we het al jaren vol. Wel zien wij dat veel websites samenwerkingen aangaan puur uit commercieel belang, waarbij zij de kwaliteit soms een beetje uit het oog verliezen. Iets wat wij zeer jammer vinden, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Huislijn.nl en wonenonline zitten wat dat betreft op één lijn, wij werken alleen met partners samen waarvan wij vinden dat de producten echt van hoogwaardige kwaliteit zijn én die we zelf hebben getest.

Kortom, trouwe volger van ons? Misschien klinkt het gek, maar dan raden wij je aan om ook eens een kijkje bij onze concullega’s van Wonenonline te kijken. Super inspirerende site met betrouwbare info, voor nóg een extra dosis inspiratie voor wonen en interieur. Want aan leuke tips, trends en mode ontwikkelingen op het gebied van wonen heb jij nooit genoeg! Of wel?

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204