Geef jouw interieur dat wauw-effect!

Iedereen wil zijn woning instappen en dat wauw-effect voelen, want waar kom je nou meer tot rust dan in een woning met een mooie uitstraling. Maar hoe creëer je dit wauw-effect? Dat kan uiteraard op meerdere manieren, maar het liefst wil je niet direct een nieuwe inboedel aanschaffen of de hele keuken vervangen. Niet getreurd, want dat is ook niet nodig. Heb je er wel eens over nagedacht om je interieur te laten spuiten? Met de nadruk op te laten doen, want je interieur zelf spuiten is een lastige taak. Je hebt de mogelijkheid om een interieurspuiterij in te schakelen. Hieronder lees je wat een interieurspuiterij voor jou kan betekenen en wat je wel zelf kunt doen.

In meerdere kleuren te spuiten 

badkmamer - zwarte kranen

Een interieurspuiterij is een bedrijf dat verwarmingsbuizen en andere elementen in jouw woning kan spuiten in verschillende kleuren. Zo maak je jouw woning één geheel. Het is daarbij van belang dat je vooraf bekijkt welke kleuren er mogelijk zijn en welke het beste bij jouw interieur passen. Een professional kan jou hiermee helpen, maar je kunt zelf ook onderzoek doen. De kleurtinten kunnen jou hierbij helpen. 

Goede resultaten en minder energieverbruik

Als je de elementen van de woning in een bepaalde kleur wilt laten spuiten, kan een interieurspuiterij dit machinaal laten verlopen. Het grootste voordeel hiervan is dat de kleur er egaal op komt te zitten. Als je met de hand een kleur aanbrengt, kan dit immers altijd oneffenheden met zich meebrengen. Ook zit de verflaag er minder dik op. Dit zorgt voor een energiebesparing, omdat je minder hard hoeft te stoken om hetzelfde resultaat te behalen. Zo heb je aan het einde van het jaar ook geen hoge energierekening om te betalen. 

Lees ook:
3 aspecten om rekening mee te houden bij de inrichting van jouw woning

Andere ruimtes in de woning laten spuiten

Naast de verwarmingsbuizen kan de interieurspuiterij ook alle andere ruimtes in de woning spuiten. Zo heb je te allen tijde een unieke keuken, een mooie badkamer en strakke muren. Op dit gebied kun je ook zelf veel werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het verven van de muren en kozijnen. Je bespaart er echter veel tijd mee als je de werkzaamheden uitbesteedt. Een professional weet immers precies wat er moet gebeuren en hoe je het beste resultaat bereikt. Dit is een afweging die ieder voor zich kan maken. Binnen no-time creëer jij een WAUW-effect in jouw woning.

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 122