Ontspannen in stijl? Dat doe je met deze items voor in huis

Wil jij ontspannen in stijl? Iedereen wil graag lekker thuis kunnen ontspannen na een lange werkdag. Met de perfecte meubels zal je dit ook optimaal lukken. Maar welke meubels mogen er dan zeker niet ontbreken in jouw huis? Wij zochten uit welke meubels zowel stijlvol als comfortabel zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

Chaise longue bank

Een chaise longue bank is de ideale bank om lekker tot rust te komen na een drukke dag. Je kunt er lekker uitgestrekt op liggen en kijken naar je favoriete tv serie of film. Bij de chaise longue kun je het uitstekende gedeelte aan de rechterkant of aan de linkerkant van de bank plaatsen, zodat deze perfect in de ruimte past. Het is ook mogelijk om een chaise longue te kiezen waar het uitstekende gedeelte al aan de linker- of rechterkant zit. Met een chaise longue is echt relaxen mogelijk, want deze bank is groter dan een gewone bank. Je creëert er zelfs meer ruimte mee, maar dat komt doordat je niets direct voor de bank zet, waardoor je een lege ruimte overhoud. Zo kun je nog fijner op de bank liggen en behoud je een extra zitplaats.

Fauteuil

mooi interieur - woonkamer

Ook een fauteuil is het ultieme zitmeubel om op te relaxen. Een fauteuil neemt niet veel ruimte in beslag en is daarmee de beste stoel relaxstoel voor kleine woonkamers. Je kunt de fauteuil ook eenvoudig combineren met een tweezitsbank en een comfortabele poef. Fauteuils staan bekend om hun hoge mate van comfort en kunnen het lichaam op diverse punten ondersteunen. Zo zijn er verstelbare fauteuils verkrijgbaar en elektrische fauteuils, waardoor je eenvoudiger kunt gaan zitten en weer opstaan.

Ligbed voor in de tuin

Een ligbed voor in de tuin is zeker de moeite waard om aan te schaffen. Op een ligstoel kun je heerlijk ontspannen met een goed boek in de tuin als de zon schijnt of lekker bruin worden. En ligbed geeft een hoop comfort, wat komt door het vorm van deze stoel. Je kunt er lekker in liggen en je lichaam zo geheel tot rust laten komen. Vaak kun je een ligbed ook verstellen voor nog meer comfort. Koop er een zacht kussen bij, zodat je van optimaal comfort profiteert.

Hangmat

Een hangmat kun je zowel buiten als binnen ophangen. De hangmat is zeer flexibel en vormt zich geheel naar je lichaam. Ga je erin liggen, dan zal je snel kunnen ontspannen vanwege het feit dat de hangmat zich zo snel aan je lichaam aanpast. Ideaal als je problemen hebt met in slaap komen.

Op welk item ga jij ontspannen in stijl?

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 122