Inrichting
salontafel - design meubelstukken

Als je op zoek bent naar design meubelstukken…

Solfelt is verheugd om een ​​breed scala aan weelderige interieurstukken van Eichholtz te introduceren, beschouwd als de belichaming van luxe leven. Als je op zoek bent naar design meubelstukken (zoals salontafels van Eichholtz) die je interieur iconisch maken, dan is Eichholtz de ultieme stijl bestemming voor jou.

 

Eichholtz meubelen

De reis van Theo Eichholtz naar Azië, geïnspireerd door zijn passie voor het verzamelen van uniek antiek, markeerde het begin van dit gerenommeerde merk. Hij was zo verbaasd over de Aziatische meubelen dat hij zag dat hij ze ging importeren en daarmee de meubelindustrie betrad. Eichholtz heeft de afgelopen decennia een grote naam opgebouwd in de meubelindustrie als bekende ontwerper en producent van luxe meubelen, verlichting en andere accessoires.

 

Het merk is gespecialiseerd in het creëren van items die schoonheid definiëren door de traditionele concepten van kunst op te nemen in de eisen van de moderne wereld. Elk product vervaardigd door Eichholtz brengt de belofte van hoge kwaliteit, duurzaamheid en unieke ontwerpen met zich mee. Het merk maakt gebruik van de vaardigheden en expertise van meer dan 100 werknemers in zijn magazijn, waardoor het uitstekende kansen heeft om contractuele overeenkomsten aan te gaan voor de inrichting van meer dan 10.000 restaurants, nachtclubs en hotels over de hele wereld. De samensmelting van indrukken en ideeën die zijn ontleend aan inspiratie uit verschillende bronnen over de hele wereld, maakt Eichholtz tot een uniek en gerespecteerd merk op de markt.

 

Eichholtz: comfort, esthetiek en privacy zijn de basiskenmerken

Van residentiële tot commerciële projecten, Eichholtz zorgt ervoor dat het voldoet aan de eisen van zijn klanten door te voldoen aan basisprincipes zoals comfort, esthetiek, veiligheid en privacy. Bij Eichholtz wordt de vraag van een klant vertaald in een mooie, op maat gemaakte oplossing door de deskundige kennis van de ontwerp- en productie teams toe te passen, ondersteund door uitgebreid onderzoek.

Een verkoopargument van de meubels en andere items van Eichholtz is dat er direct een grote voorraad aanwezig is die je kunt kopen zonder weken te wachten. Naast Eichholtz heb je ook merken als Dôme Deco en Silk-Ka. 

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Marinus Marinus
Load More In Inrichting

Facebook Comments

Check Also

Slimme koelkast: dit kun je ermee

Met de intrede van het ‘internet of things‘ ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl