Bedankje voor de verhuizing

Geven geeft je een goed gevoel. En dat is maar goed ook, want er zijn nogal wat momenten om iets te geven. Wat denk je van Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, Kerstmis en Sinterklaas, het slagen voor een examen en noem maar op. Een andere belangrijke dag in je leven is een verhuizing.

Heel wat spannende dagen gaan daaraan vooraf. Ik kan me zo voorstellen dat je er al een hele tijd naar uitkijkt. Je hebt misschien maandenlang gezocht naar de ideale woning en was waarschijnlijk door het dolle heen toen joúw bod op het droomhuis werd geaccepteerd.

 

De verhuizing

Daarna volgt natuurlijk een heleboel geregel. Allereerst de hypotheek in orde maken en alle officiële stukken tekenen bij de notaris. Je gaat nieuwe spullen uitzoeken voor de inrichting en misschien ook wel een verbouwing plannen maar ook het sorteren van je spullen en het inpakken van dozen behoren tot de taken. Vervolgens het verhuizen van de dozen en het weer uitpakken van de spullen op je nieuwe stek. Met een beetje hulp van vrienden en familie gaat het sneller en is het bovendien een stuk gezelliger.

 

Een leuk cadeau voor alle hulp

En na de verhuizing volgt weer een goed moment om iets te geven. Want hoe leuk is het als je iemand voor zijn hulp bedankt met het geven van een presentje. Een cadeau idee voor haar is bijvoorbeeld een mooie set wijnglazen. Aan hem kun je dan een goede fles wijn geven. Als je een voorkeur hebt voor wat gekkere cadeautjes, kun je denken aan een sudoku puzzel op wc-papier,  een magnetische vaatdoekhouder, een zwevende boekenplank of een massage roller.

 

Maar..… een cadeautje aan jezelf geven is op zijn tijd ook niet verkeerd. En na een dag flink sjouwen met een verhuizing, kun je zelf ook wel een massageroller gebruiken, nietwaar? 😉

 

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 204