Een originele verkooptip die je wilt onthouden!

Als je je huis gaat verkopen, ga je een drukke tijd tegemoet. Voordat je woning op Huislijn.nl te koop staat, valt er een boel te regelen:

  • Opruimen 😊
  • Documenten van de makelaar invullen.
  • Natuurlijk eerst nog de documenten bij elkaar zoeken.
  • Het energielabel* definitief laten maken.

*Extra tip: doe dat meteen, want met een origineel energielabel kom je hoger in de zoeklijst. Kijk op energielabelvoorwoningen van de Rijksoverheid.

  • Je huis stylen en foto’s laten maken.
  • De verkooptekst laten maken. Vergeet ook niet om het zelf goed te controleren.
  • En zo zijn er nog een aantal zaken op te noemen die je wilt regelen voordat je je huis te koop zet.

 

Oh, en dan heb ik het nog niet eens over de drukte die het kopen van een huis met zich meebrengt!

Al met al kost het dus wat tijd en energie, maar dan ben je ook onderweg naar een nieuw droomhuis.

 

Je huis te koop zetten

Je kunt je woning natuurlijk op de standaard manier te koop aanbieden. Daar is in principe helemaal niets mis mee en het werkt voor veel huizen prima. Maar het is ook wel eens fijn om extra aandacht aan de verkoop te besteden. Het plaatsen van je huis op social media zoals Facebook, is dan een goed idee, net als het sturen van een mailtje naar het zoekersbestand.

 

De verkooptip van dit moment

Maar wat denk je van deze verkooptip die ik laatst tegenkwam: Je kunt stickers laten maken ter promotie van je huis.

De stickers zijn er in allerlei formaten en typen. Van magneetstickers tot raamstickers, van muurstickers tot de gewone sticker. Hoe origineel is dat?! Je kunt de stickers vervolgens natuurlijk overal opplakken. Op de brochure van de makelaar, als magneetsticker op je auto, op de flyers van je sportclub of gewoon als alternatief van het verkoopbord op je raam. Leef je uit!

 

Snel verkopen

Wedden dat je positief opvalt door de originaliteit en je huis binnen no time verkocht is?

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 204