5 redenen om te kiezen voor een jacuzzi in de tuin

Droom je stiekem al een tijdje van een jacuzzi in de tuin? Dit is de perfecte tijd om er eentje aan te schaffen. Met de vorstdagen achter de rug, zou je er meteen van kunnen genieten. Er zijn verschillende redenen om jezelf een bubbelbad te gunnen. Wij hebben er 5 hieronder op een rij gezet.

1. Je kunt heerlijk ontspannen in eigen tuin

Ten eerste is een jacuzzi natuurlijk heerlijk om even tot rust te komen. Bijvoorbeeld na een lange dag werken of in het weekend. Het lichaam kan helemaal ontspannen en je kunt alle stress van je af laten glijden. Wist je dat het zelfs bevorderlijk kan zijn voor een goede nachtrust? Maak eventueel gebruik van etherische oliën om optimaal te genieten van aromatherapie. En dat allemaal in je eigen achtertuin!

2. Een jacuzzi is er ook voor inspanning

Ben je op zoek naar afwisseling tussen inspanning en ontspanning? Verdiep je dan eens in een Swimspa. Deze zwemspa is een combinatie tussen een klein zwembad en een spa. Je kunt eerst aan je conditie werken door tegen krachtige waterstralen in te zwemmen. Daarna kom je tot rust in het ontspannende spa gedeelte. Je kunt zo’n multifunctionele jacuzzi kopen bij de spa specialist van de Benelux: Bubbelkoning.

3. Het is een luxe toevoeging aan de achtertuin

Geef het maar toe, een jacuzzi in de tuin ziet er toch ontzettend gaaf uit? Het is echt een luxe toevoeging. Probeer deze stijl ook door te zetten in de tuinmeubels en de aankleding. Ineens lijkt het alsof je op vakantie bent in een chic resort!

4. Een jacuzzi is leuk voor tuinfeestjes

Als er dan eenmaal een jacuzzi in de tuin staat, kun je dit plezier ook delen met vrienden en familie. Een normaal tuinfeestje of een barbecue krijgt zo een extra leuke wending. Zelfs als het buiten nog wat frisser is, zorgt een bubbelbad voor een geslaagde middag. Geen liefhebber van feestjes? Verras dan jouw geliefde eens met een romantische avond in de jacuzzi. Hang een gezellig lichtsnoer op, pak er een drankje bij en ontspan!

Lees ook: Een bubbelbad in de kou

5. Jacuzzi’s zijn ook geschikt voor kinderen

Ook voor gezinnen is een jacuzzi een hele goede aankoop. Kinderen zijn er namelijk dol op. Het zal nog lastig worden om de kids weer binnen te krijgen als ze er eenmaal in zitten. Let op: bij (kleine) kinderen moet er natuurlijk wel een volwassene in de buurt blijven voor de veiligheid.

Danny Bijl
Danny Bijl

Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.
Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips geven voor in en rondom het huis. Hierbij valt te denken aan het inrichten van een ruime woonkamer, informatie over woonverzekeringen, tips om kalkaanslag in de badkamer te verminderen, advies over aquariumverlichting, brandpreventie, en suggesties voor het optimaal inrichten van je badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Artikelen: 96