Verhuizen: Nieuw huis – nieuwe inrichting – nieuwe trends

Je staat op het punt te gaan verhuizen maar wat neem je nou allemaal mee naar je nieuwe huis en wat laat je juist achter? Ben je van plan om in het voorjaar van 2020 te gaan verhuizen dan is het de uitgelezen kans om je woonkamer in te richten met meubels die aansluiten op de nieuwste trends. Maar wat zijn die nieuwe trends, meer over de nieuwste woontrends van 2020 lees je hier.

 

1. Comfort, rust & gezelligheid

Je bent net ingetrokken in je nieuwe woning, verhuizingen zijn stressvolle levensgebeurtenissen. Meestal gaan ze niet zoals gepland en zijn er altijd onverwachte zaken waar je tegen aan loopt die of tijd of geld kosten. Wanneer de verhuizing er eindelijk op zit is het heerlijk als je in een woonkamer kan zitten na een lange dag die comfort biedt, rust uitstraalt en waar het gezellig voelt als je met je partner of vrienden op de bank ploft na een lange dag.
Juist nu er op veel plekken stress heerst, is comfort in je woonkamer van optimaal belang en dit komt extra goed van pas als je net een verhuizing achter de rug hebt.

 

2. Duurzaamheid & natuurlijke tinten

Duurzaamheid is iets wat veel terugkomt de laatste jaren, sommige mensen zullen het woord helemaal zat zijn waar andere juist alles doen om zo duurzaam mogelijk te leven. Juist wanneer je van plan bent om te gaan verhuizen kan duurzaamheid helpen wanneer je al veel onverwachte kosten hebt gemaakt tijdens de verhuizing. Geef dat oude salontafeltje een nieuwe lik verf, pak die oude boekenkast van zolder, schuurpapiertje eroverheen, een andere kleur en het is een nieuwe kast voor in je woonkamer.

eetkamerstoelen
Wat de natuurlijke tinten betreft, gebruik rustige en natuurlijke kleuren zoals een donkergroene muur, servies gemaakt van bamboe of ga voor een badkamer met marmer en hout. Vooral met steeds meer mensen die naar de Randstad trekken en wonen op kleinere oppervlakken is het heerlijk om een plek te hebben in je huis waar je iets groens kan zien en tot rust kan komen.

 

3. Techniek en elektronische snufjes

Met de technologie die ieder jaar steeds sneller groeit kunnen elektronische gadgets en ander snufjes niet uitblijven in jouw nieuwe woonkamer. Een lamp die aangaat wanneer je het vraagt in plaats van op een knop moet drukken, een bank waar je op in slaap kan vallen met de nieuwste snufjes zoals je telefoon opladen zonder stopcontact maar in de zijkant van je bank of een stoel die eruit ziet als een normale designer stoel maar die je ondertussen een uitgebreide massage geeft. Dit soort massagestoelen zouden zomaar de nieuwe trend voor 2020 kunnen zijn, een stoel die eruit ziet als een normale woonkamer stoel maar ondertussen vol zit met de nieuwste technische snufjes.

G. Reinders
G. Reinders
Artikelen: 10