Raamdecoratie trends 2020

Een nieuw jaar, nieuwe trends. Hoogste tijd voor iets nieuws in huis. Heb je goede voornemens voor 2020? Een van de meest populaire voornemens is energiezuiniger leven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, ook je eigen energierekening profiteert ervan als je stroomverbruik daalt. Hier kan trendy raamdecoratie zeker een steentje aan bijdragen. Wat dacht je van isolerende duettes?

 

Duettes, duurzaam design

Ze zijn niet alleen isolerend in de winter maar ook zonwerend in de zomer. Dit effect wordt bereikt door de honingraatstructuur. Duettes werken namelijk als een soort harmonica en bestaan uit twee lagen gevouwen stof. De ‘holle’ binnenkant geeft een isolerend effect. De warmte verdwijnt niet via de ramen waardoor je in de koude maanden energie kan besparen.

 

En dit type raamdecoratie is niet alleen functioneel en duurzaam. Duettes zien er ook nog eens heel stijlvol uit want de koorden zijn verwerkt tussen de lagen stof. Kies uit diverse kleuren, stoffen en structuren, passend bij jouw woonstijl. Net als bij plissés kunnen ook duettes zowel transparant als verduisterend geleverd worden en uiteraard kunnen ze op maat gemaakt worden.

 

Gordijnen, gekleurde gangmakers

Ben je een tuinliefhebber? Is groen één van jouw favoriete kleuren? En staat er naast kamerplanten regelmatig een boeket bloemen bij jou op tafel? Dan is het tijd voor verbinding, tijd voor natuur in huis! Want de trend van dit jaar zijn lichte en rustgevende kleuren. Kies daarom voor gordijnen in Tranquil Dawn. Deze lichtgroene pastelkleur is niet alleen de trendkleur van het jaar 2020, hij zorgt ook voor een natuurlijke sfeer in huis.

 

Is jouw woonstijl industrieel of vintage? Tranquil Dawn combineert makkelijk. Met dit zachte groen krijgt jouw woonkamer een rustige uitstraling. Wil je juist een extra accent toevoegen aan jouw interieur, dan zijn bloemenprints een trendy keuze. Gordijnen met print zijn erg decoratief. Met overgordijnen op maat zorg je ook nog eens voor privacy. De keuze uit materialen en stoffen is enorm en gevoerde gordijnen zijn bovendien verduisterend en zonwerend. Super fijn wanneer het buiten zomers warm is.

 

Slim, slimmer, smart home rolgordijnen

Jouw smartphone en jij zijn onafscheidelijk? En eigenlijk doe je alles via jouw mobiel, van boekingen tot bankzaken? Dan ben jij vast ook zo’n fan van apparaten die je via jouw mobieltje kan besturen. Bijvoorbeeld de verlichting in jouw woning. Ook de cv-ketel kan je via een app tot op de minuut afstemmen op jouw situatie. Dit kan ook met raamdecoratie.raamdecoratie rolgordijn

 

Gun jezelf nog meer comfort en kies voor rolgordijnen die je vanaf je smartphone kan bedienen. Een merk als Luxaflex® heeft prachtige raamdecoratie producten voor jouw woning die je in combinatie met de Powerview® app gemakkelijk vanaf je mobiel kan bedienen. En met de RemoteConnect op je app kan je jouw rolgordijnen vanaf je smartphone bedienen en maakt het helemaal niet uit waar je op dat moment bent. Welkom luxe, welkom smart home!

M. Van der Vegt
M. Van der Vegt
Artikelen: 2