Stoer & praktisch: een industrieel dressoir

Industriële meubels zijn helemaal on trend, een industrieel dressoir mag daarom niet ontbreken in jouw interieur. Gebruik hem om al jouw spullen in op te bergen die je liever niet in het zicht hebt staan. De bovenste plank kan je gebruiken om al jouw mooiste accessoires op neer te zetten.

Industriële dressoirs geven jouw interieur een stoere eigentijdse look. De industriële stijl is met vrijwel alle stijlen te combineren en daarom zit jij altijd goed met een industrieel dressoir.

Industrieel-dressoir-Style

 

Hoe style jij jouw dressoir?

De industriële dressoirs passen in ieder interieur en zijn een echte eyecatcher! Door zijn lange formaat neemt het meubel niet veel ruimte in beslag.

 

De dressoirs zijn niet alleen heel praktisch om al jouw spullen in op te bergen maar zijn ook erg leuk om te decoreren. Zet er bijvoorbeeld wat mooie vaasjes,

Industrieel-dressoir-hout

planten of fotolijstjes op en voeg wat kleur toe. Of plaats jouw favoriete industriële tafellamp op het dressoir. Combineer het dressoir met verschillende accessoires die passend zijn bij jouw interieur!

 

Door de neutrale kleuren die bij deze woonstijl horen zal het erg makkelijk zijn om het dressoir te combineren met jouw andere meubels of gekleurde accessoires.

 

Het industriële dressoir past overal!

Industrieel-dressoir-zwart

 

Industriële dressoirs zijn super makkelijk te combineren. Match het dressoir bijvoorbeeld met een industriële kast, bijzettafeltje of tv-meubel.

Daarnaast is de industriële stijl ook gaaf in combinatie met urban chic of velvet meubels. Door deze stijlen te combineren zorg jij voor een prachtig en uniek interieur.

 

Veel industriële dressoirs zijn gemaakt van hout of metaal. Deze materialen zorgen voor stevigheid en een stoere uitstraling. Met een industrieel dressoir voeg jij een echt pronkstuk toe aan jouw interieur.

Dieter Van Giesbergen
Dieter Van Giesbergen
Artikelen: 1