Creëer een nieuwe look in huis met deze 3 aanpassingen

Wil je je huis een nieuwe look geven? Dit kun je bijvoorbeeld doen door je vloer een make-over te geven of nieuwe meubels aan te schaffen. Echter, kun je het ook over een andere boeg gooien! Upgrade eens het hele aanzicht van je woning met andere kozijnen, ramen en een schuifpui. Deze 3 aanpassingen geven een compleet ander uiterlijk aan je huis. Wij vertellen je graag meer over deze 3 aanpassingen aan je huis.

Kozijnen

Bij nieuwbouwwoningen worden vaak aluminium kozijnen geplaatst. Heb jij nog kunststof kozijnen? Upgrade deze dan door aluminium kozijnen te laten plaatsen. Aluminium is ongevoelig voor weersinvloeden en geschikt voor een moderne uitstraling. Ben je niet zo’n fanatieke schoonmaker? Dan heb je geluk, want aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn geliefd bij veel mensen omdat je een eigen stijl en sfeer kunt creëren. Kies kozijnen met een goede kwaliteit, zodat je zeker bent dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe kozijnen. Ben jij op zoek naar ‘kozijnen in Eindhoven’? De Profel expert in je omgeving geeft je een deskundig advies.

Ramen

Reacties zoals: ‘dit is zo 2016?’ wil je voorblijven toch? Heb jij al eens gehoord van glas op glas? Het raam heeft een 90°graden koppeling, waardoor een transparante hoek ontstaat. Houd jij van een strakke look en heb je oog voor detail? Dan is deze optie echt wat voor jou! De glas op glas hoekramen geven een moderne look. Een andere optie is een panoramisch raam in huis. Zo’n raam is ideaal voor een maximale lichtinval. De volledige zijmuur wordt er uitgewerkt en hier komt een modern vast raam van boven tot onder voor in de plaats. Je kunt een nieuw raam ook combineren met een schuifpui. Zo kun je een groot schuifraam plaatsen waardoor je makkelijk toegang hebt tot je terras of tuin.

Schuifpuien

Een schuifpui zorgt voor een totale metamorfose. Houd je van licht en ruimte in huis? Dan is dit de perfecte oplossing om te zorgen voor een betere verbinding tussen je huis en de tuin. Zie je het al voor je? Je komt thuis van je werk, je schuift de deuren open en je loopt zo de tuin in. Even lekker ontspannen!

Laat je goed adviseren door een expert om er zeker van te zijn dat alles past bij je woning.

Stefan Veldman
Stefan Veldman
Artikelen: 13