Inrichting
lampen

Stoere plafondlampen voor een industrieel interieur

Ook in een industrieel interieur mag goede verlichting niet ontbreken. Het zorgt voor een fijne sfeer in de woonkamer en voor beter zicht boven de eettafel. Een mooie plafonniere kan daarnaast een prachtige toevoeging zijn als decoratie. Wij bezochten de website van Straluma en zochten 6 stoere plafondlampen uit die perfect passen bij een industriële woonstijl. Welke lamp is jouw favoriet?

 

Vierkante plafondlamp met zwart frame

Deze vierkante plafondlamp is stoer met een moderne twist. De strakke lijnen van het frame zorgen voor een minimalistische uitstraling. Omdat de lichtbron helemaal centraal staat in dit ontwerp, is het aan te raden om een mooie bijpassende lamp te kopen. Denk aan een LED lamp met vintage look. Dit soort kooldraadlampen lijken op een ouderwetse gloeilamp, maar zijn veel zuiniger en sterker. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en formaten.

 

Ronde metalen bol plafonnière

Metalen frames zie je vaak terug bij een industrieel interieur. Deze bolvormige plafondlamp is dus ook een mooie keuze voor in de woonkamer. De ronde vormen maken de lamp iets eleganter en sierlijker. Een mooie tussenweg als jouw partner of huisgenoot meer houdt van klassiek, terwijl het jou niet stoer genoeg kan zijn.

 

Zwarte draad plafondlamp

Deze draadlamp heeft een vrij traditionele vorm voor een plafondlamp. Door het zwarte opengewerkte frame heeft het toch een unieke en industriële uitstraling. Deze lamp komt mooi tot zijn recht in een woonkamer, keuken of slaapkamer. Het past zelfs goed bij een stoer Scandinavisch inrichting!

 

Zwarte draad opbouwspots

In de keuken komen opbouwspots goed van pas. Deze lampen kun je verschillende kanten op draaien. Dit is erg handig als de ruimte vrij lang en smal is. Met verstelbare spotjes kun je elke hoek goed verlichten. Voor optimale verlichting in de avond kun je het beste inbouwspots laten plaatsen in de keukenkastjes. Deze lampen zijn minder sfeervol, maar wel erg praktisch.

 

Opbouwspots met betonlook

Vind je de draadlampen nog iets te soft? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar deze plafondlamp met betonlook. Het is een hele robuuste lamp die zo uit een echte fabriek zou kunnen komen. Ook deze spots met grill zijn te kantelen en draaien in elke richting. Top voor in de keuken, maar ook voor een woon- of slaapkamer.

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Joanne Maalderink
Load More In Inrichting

Facebook Comments

Check Also

Zo krijgt de keuken een moderne uitstraling

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl