Breng de zomer in huis met een schuifpui

De zomer komt er aan en daar willen wij natuurlijk allemaal optimaal van genieten. Dat kan lekker in je tuin, maar dat kan ook in je huis! Dat klinkt raar, maar dat is het niet. Je kan namelijk de zon in huis halen. Vanuit je woonkamer met open deuren de eerste zonnestralen voelen? Wie wil dat niet? Natuurlijk moet je huis wel zomer ready zijn hiervoor. Hoe? Door het laten plaatsen van een schuifpui!

 

Let it shine

Eigenlijk is een schuifpui een extra groot raam in je woonkamer, maar dan eentje die je ook helemaal open kunt gooien. Een schuifpui zorgt voor een enorme bak aan extra licht. Zo’n glazen pui is dus ideaal als je niet veel ramen hebt in je huis, of als je van lekker veel natuurlijk licht houdt. Stel je maar eens voor: tijdens de zomertijd hoef je dan nauwelijks je lampen aan te doen. Het bespaart dus ook nog eens energie. Twee vliegen in één klap.

 

Groter leefoppervlak

Letterlijk heb je er geen extra oppervlak bij door het plaatsen van een schuifpui, maar zo voelt het wel. Je brengt de zomer bijna letterlijk in huis omdat de schuifpui je woonkamer en achtertuin met elkaar verbindt. Dit geeft het gevoel van een groter leefoppervlak. Vooral in een klein huis helpt dit enorm met de kamer groter doen lijken. En voor tuinliefhebbers is dit een absolute must, je hebt een prachtig uitzicht op de tuin waar je zo je best op doet. Extra genieten dus.

 

Huis met karakter

Een schuifpui geeft je huis net wat meer karakter dan normale openslaande deuren. Het hebben van een schuifpui geeft een luxueuze en moderne uitstraling. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Een schuifpui gemaakt van kunstof is een goede optie als je een natuurlijke uitstraling wil, maar liever geen hout wil omdat dit een stuk meer onderhoud nodig heeft. Voor een extra natuurlijke touch, kun je zelfs een kunststof schuifpui laten plaatsen die een houtnerf heeft!

 

Laat die portemonnee maar dicht

Sommige mensen houden van klussen, anderen zijn hier liever wat minder tijd aan kwijt. Een laatste voordeel is dat een schuifpui perfect is als je op zoek bent naar weinig onderhoud. Een schuifpui gemaakt van kunststof verouderd amper, dus is erg duurzaam en zorgt ervoor dat je niet snel je portemonnee hoeft te trekken voor vernieuwingen en onderhoud. Zelfs als de zomer voorbij is en de donkere dagen er weer aan komen, is een schuifpui prima bestand tegen kou en regen. In het voorjaar geeft je deze een flinke poetsbeurt en dan kun je er weer een jaar tegenaan.

Huis kopen? Kijk eens in het mooie aanbod van huizen op Huislijn.nl

 

Wij weten het wel hoor: weg met normale openslaande deuren, laat die schuifpui maar komen! Een make-over voor je huis waarvan je niet wist dat je die nodig had.

Charelle Mackaaij
Charelle Mackaaij

Charelle is Digital Marketeer bij Elevate Digital

Artikelen: 2