Inrichting
badkamer

Moeiteloos een badkamermeubel kopen doe je zo

Als je online zoekt naar een badkamermeubel, dan domineren advertenties, foto’s en de winkels bij jou in de buurt de zoekresultaten. De keuze lijkt reuze, maar als je goed kijkt valt het mee. In dit blog onthul ik hoe je moeiteloos een badkamermeubel kan kopen.

 

Oriënteren

Wil je een badmeubel kopen, dan begin je met oriënteren. Als je goed het aanbod bekijkt, dan valt het je al snel op. Bijna elk badkamermeubel is een wastafel met daaronder twee lades. De kleur en de maten zijn de variabelen. De opzet is nagenoeg gelijk.

 

Wensenlijst

Beslis daarom voordat je gaat shoppen:

  1. Wat je in het meubel wilt opbergen, zo weet je hoeveel ruimte je nodig hebt
  2. Welke stijl je wilt. Kies je voor strak of juist landelijk?
  3. Wat de maten van het perfecte meubel voor jouw badkamer zijn
  4. Of je een wastafel met daaronder twee lades als meubel wilt, of juist iets heel anders.

 

Badkamermeubel kopen

Met een concrete wensenlijst, kun je nu lekker gaan shoppen. Kies je voor het bekende model met twee lades, dan is het een kwestie van een meubel in de juiste maten, stijl en kleur kiezen. Het liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs natuurlijk. Het voordeel van dit model is dat de vloer van je badkamer vrij blijft. Dus geen pootjes en ook geen water dat op vervelende plekken blijft liggen, maar juist een ruimtelijk effect in je badkamer.

Lees ook de blog: Tips om je badkamer modern in te richten

Gericht zoeken

Kies je liever voor een ander model, Google dan op het model dat je wilt. Bijvoorbeeld ‘badkamermeubel met deurtjes’ of ‘badkamermeubel met kom’. Zo elimineer je direct het model dat je juist niet wilt en vind je heel eenvoudig het juiste meubel voor jouw badkamer.

 

Moeiteloos het juiste model vinden

Moeiteloos het juiste model badkamermeubel vinden is dus eigenlijk vooraf heel goed weten wat je wensen zijn, beslissen of je een wastafel met daaronder twee lades wilt of juist iets heel anders en dan simpelweg zo gericht mogelijk je zoekterm intypen. Oh, en als je toch aan shoppen bent: vergeet de spiegel niet. Die is vaak geen onderdeel van het meubel, daarom moet je hem apart kopen. Net als de kraan. Een kraan uitzoeken is overigens voor veel mensen lastiger. Hoe moeiteloos je een badkamermeubel kan kopen, zo uitdagend is soms het vinden van een kraan naar jouw smaak. Misschien werkt deze methode daarom ook voor een vinden van de perfecte kraan: oriënteer wat er is, beslis wat jouw vereisten zijn en shop heel gericht. Succes!

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Mieke Verhoef
Load More In Inrichting

Facebook Comments

Check Also

3X inspiratie voor duurzame tuinverlichting 

LED-verlichting is duurzamer dan traditionele verlichting. Voor het ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl