We zitten te veel!

Wie heeft die kreet niet al eens gehoord? We moeten meer bewegen, actiever zijn, van die luie bank af komen. Allemaal goed bedoelde adviezen, dat zonder meer. Maar banken zitten gewoon zo lekker! En dan heb ik het nog niet eens over het liggen op een bank 😉

 

De hoekbank

Als taxateur kom ik in heel erg veel huizen. 100 verschillende woningen per jaar, dat lukt met gemak. Ik zie dus ook enorm veel verschillende soorten banken. En ik heb het daar graag eens met jou over. Want als we dan toch zo veel zitten, dan kunnen we dat maar beter goed doen, nietwaar? Mijn favoriet is de hoekbank. Dit type bank is niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze komen in diverse soorten, maten, kleuren en stoffen. En ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Ook goedkope hoekbanken zijn tegenwoordig prima van kwaliteit.

 

Goedkoop is duurkoop?

Goedkoop is vast duurkoop, hoor ik je denken. En vroeger was dat misschien zo, maar tegenwoordig zegt de prijs minder over de kwaliteit dan pakweg een jaar of tien geleden.

 

Zeg eens eerlijk, waar kies jij voor?

1)      Een leuke goedkope bank die je na een jaar of 7 tot 10 weer kan vervangen.

2)      Een leuke dure bank waar je heel voorzichtig mee om moet gaan omdat die zo duur was.

 

Ik weet wel waar ik voor kies. Ik kies voor optie 1. Ik heb een heerlijk normaal gezin; getrouwd, twee kids en een superlieve kat. Mijn kinderen knoeien weleens met limonade op de bank, de kat ligt erop te spinnen (en te verharen) en zelf kruimelen we ook weleens met chips of koekjes. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een bank die tegen een stootje kan, die er leuk uitziet en die ook nog eens betaalbaar was.

Ook interessant zijn de blogs over je financiële mogelijkheden

Kortom

Wat je ook kiest, kies vooral iets waar je zelf heel blij van wordt. En hoe je ook zit, hangt of ligt, ik wens je veel bankplezier. Enne…. Vergeet ook niet af en toe van de bank af te komen voor de broodnodige beweging!

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 207