Je babykamer gezellig maken met accessoires

Na lang zoeken op Huislijn.nl heb je dan eindelijk je droomhuis gevonden met die geweldige babykamer. Maar hoe ga je deze kamer nu inrichten? Tip 1, zorg dat de babykamer praktisch is ingedeeld. Het moet een handige plek zijn om je kind te verschonen, uiteraard moet het veilig zijn en comfortabel. Verder is een fijne schommelstoel een aanrader om heel relaxt je kind te voeden.

En met de volgende 4 babykamer accessoires maak je de kamer echte gezellig en knus.

 

1. Baby nestje

Ben je nog in verwachting, of is je baby net geboren? Dan is een baby nestje een goed idee. Het is een super schattige en veilige bedverkleiner waar je baby veilig en geborgen kan slapen. Veel baby’s missen de warme geborgenheid van de buik en vinden een knus nestje een lekkere en comfortabele slaapplaats.

 

2. Groeimeter

Een groeimeter is heel erg leuk om de groei van je kindje bij te houden. Het is ook schattig om later de streepjes terug te zien. Vroeger maakte je zelf een groeimeter op de muur of de deurpost door streepjes te zetten, maar tegenwoordig zijn daar prachtige groeimeters voor. Niet alleen leuk, maar ook heel decoratief!

 

3. Wandplanken met decoraties

Heb je de muren van de kamer wel gezellig gemaakt? Zo niet, dan kies je nu gezellige babykamer accessoires hiervoor. Er zijn bijvoorbeeld schattige planken en rekjes die je aan de muur kunt hangen. Ideaal om wat knuffels en andere decoraties neer te zetten.

 

4. Baby fauteuil

Als je kindje zelf overeind kan zitten, mag hij ook op een stoeltje zitten. In het begin is zijn evenwicht nog niet goed genoeg voor een ‘vrij’ stoeltje. Dan is een baby fauteuil ideaal: hierin wordt de baby goed ondersteund en kan hij toch goed rondkijken. Dit schattige stoeltje maakt de ruimte meteen gezellig en het blijft ook nog eens lang bruikbaar voor je kindje.

 

Deze vier accessoires maken de babykamer meteen een stuk gezelliger en knusser. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke accessoires te vinden. Je hoeft maar even rond te kijken in een babywinkel en je weet haast niet meer wat je moet kiezen. Deze vier accessoires zijn in elke babykamer een succes. Het zijn daarom ook ideale accessoires om cadeau te geven na een verhuizing of bij het opnieuw inrichten van een babykamer. Welke babykamer accessoires vind jij het leukst?

Judith Mohlmann
Judith Mohlmann

Judith Möhlmann werkt als freelance tekstschrijver voor diverse klanten in allerlei verschillende branches. Vooral wooninspiratie, energiebesparing en koken hebben haar interesse, maar er zijn nog veel meer interesse-gebieden waarmee wordt gewerkt. Dit geldt in het bijzonder voor de twee blogs die ze in beheer heeft: mamasopinternet.nl is hét blog voor (jonge) moeders en meer-weten-over-eten.nl voorziet mensen van heerlijke recepten en bijzondere dieettips. Op huislijn.nl zal Judith ook regelmatig wooninspiratie en besparingstips delen.

Artikelen: 24