Diversen
streetview

Huislijn staat op straat!

Google streetview maakt zijn entree

Even door de straat banjeren van je favoriete woning. Is er voldoende parkeergelegenheid, zijn er winkels in de buurt voor een snelle boodschap of kunstreetview 2nen mijn kinderen veilig buitenspelen.
Met de streetview op Huislijn.nl kan je dit allemaal snel ontdekken. Wij hebben gekozen voor een extra grote presentatie zodat je alles haarscherp kunt bekijken. Bij iedere woning staat een kaart met links onderin een icoontje om de streetview te openen.

 

Bijna ieder huis op Huislijn.nl heeft Streetview

Streetview is een dienst van Google. Op Huislijn.nl heeft bijna iedere koopwoning, huurwoning of recreatiewoning inmiddels een Streetview maar het kan zijn dat een straat nog niet is gefotografeerd. In veel gevallen gaat het dan om een nieuwbouwwoning.

Een paar voorbeeld:
Amsterdam
Rotterdam
Vlissingen
Den Haag

Keizersgracht

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Diversen

Facebook Comments

Check Also

Gekte op de woningmarkt. Huizenprijzen blijven stijgen

Er heerst gekte op de woningmarkt. Het ene ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl