Huislijn staat op straat!

Google streetview maakt zijn entree

Even door de straat banjeren van je favoriete woning. Is er voldoende parkeergelegenheid, zijn er winkels in de buurt voor een snelle boodschap of kunstreetview 2nen mijn kinderen veilig buitenspelen.
Met de streetview op Huislijn.nl kan je dit allemaal snel ontdekken. Wij hebben gekozen voor een extra grote presentatie zodat je alles haarscherp kunt bekijken. Bij iedere woning staat een kaart met links onderin een icoontje om de streetview te openen.

 

Bijna ieder huis op Huislijn.nl heeft Streetview

Streetview is een dienst van Google. Op Huislijn.nl heeft bijna iedere koopwoning, huurwoning of recreatiewoning inmiddels een Streetview maar het kan zijn dat een straat nog niet is gefotografeerd. In veel gevallen gaat het dan om een nieuwbouwwoning.

Een paar voorbeeld:
Amsterdam
Rotterdam
Vlissingen
Den Haag

Keizersgracht

Standaard afbeelding
Ronald Barends
Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.
Artikelen: 83