Nieuw huis? 7 originele cadeaus om te geven

 

1. Mini-projector sterrenhemel

Het huis is klaar en ingericht. Eindelijk is er tijd voor ontspanning, zoals heerlijk naar de sterren kijken. Met deze kleine doe-het-zelf projector haal je de sterren in huis. Een leuke kleine gadget waar je uren mee bezig kunt zijn.

 

2. Mooie eenhoorn-lamp

Vaak zijn lampen de laatste dingen die worden neergezet of opgehangen na een verhuizing. Meestal sneuvelt er ook wel iets onderweg of is het gewoon tijd voor andere verlichting. Het is daarom ook een leuk cadeautje om aan de nieuwe huiseigenaar te geven. Bijvoorbeeld deze giga-eenhoorn lamp voor in de kinderkamer.

 

3. Spa opblaasbar

Heeft de nieuwe eigenaar een jacuzzi, spa of zwembad(je) in de tuin? Dan is een opblaasbare bar een ideaal cadeau. Dit barretje is geschikt om lekker te relaxen met een wijntje of een biertje. Niet alleen in het voordeel van de nieuwe eigenaar, want als het tijd is om te relaxen weet jij vast ook wel waar de wijn te vinden is!

 

4. Muziek-kussen

De waarde van dit cadeau hangt vooral af van de ontvanger. Het muziek-kussen is een leuk cadeautje voor iemand die graag in slaap valt bij zachte, rustgevende muziek. Het kussen is ideaal voor een vrijgezel, maar ook voor iemand met een partner die niet houdt van muziek als hij/zij wil gaan slapen. Het kussen heeft namelijk ook een persoonlijke stand én is voorzien van koptelefoon aansluiting, dus kan de ene partner gerust met muziek in slaap vallen zonder de ander te storen.

 

5. Plantentuitjes

Vooral wanneer de verhuizende persoon een vrijgezel is die zijn plantjes steeds dood laat gaan, is dit een ideaal cadeau. Hij of zij zal namelijk van verschillende andere vrienden wel een plantje cadeau krijgen. Natuurlijk zien zij hun cadeautje liever niet een maand later al uitgedroogd om water smeken. Deze plantentuitjes helpen de verstokte plantendoder door de planten automatisch van water te voorzien. Af en toe het flesje vullen is voldoende om de plantjes netjes in leven te houden.

 

6. Warm hart

Vooral voor koukleumen is het fijn om een cadeautje te krijgen uit een warm hart. Zeker als dat dan ook echt een warm hart ís! Het hart werkt op batterijen en kan op twee verwarmingsstanden worden gezet, waarna de bewuste koukleum heerlijk met een warm kussen in de armen kan gaan relaxen op de bank. Misschien niet ideaal voor midden in de zomer, maar dan is het kussen ook voor de sier erg leuk en het is lekker zacht om mee te knuffelen.

 

7. Originele tissue-houder

Deze originele tissue-houder is ideaal als cadeautje om de badkamer of de keuken op te sieren. Dit Moai-beeld is vooral bedoeld voor de echte kunstliefhebber en degene die van geschiedenis houdt. Het is een mooi en handig cadeau, want je hebt ook niet meer langer gedoe met tissue-doosjes die overal rondslingeren.

 

Het ideale cadeautje voor verhuizingen

Bij radbag.nl vind je snel en gemakkelijk het ideale cadeautje voor elke situatie, zoals een verhuizing. Je kunt zelf de prijscategorie instellen en ook specifiek zoeken op bepaalde voorkeuren met de cadeauvinder. Is de verhuizer bijvoorbeeld gek op een biertje, dan zal de site deze suggestie oppakken en hier passende cadeautjes bij zoeken. Omdat de webshop een snelle service garandeert, kan zelfs een warhoofd nog op het laatste moment aankomen met een leuk en origineel cadeau.

Danny Bijl
Danny Bijl

Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.
Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips geven voor in en rondom het huis. Hierbij valt te denken aan het inrichten van een ruime woonkamer, informatie over woonverzekeringen, tips om kalkaanslag in de badkamer te verminderen, advies over aquariumverlichting, brandpreventie, en suggesties voor het optimaal inrichten van je badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Artikelen: 103