Verkoop voor de zomervakantie je huis

De zomer staat voor de deur. Een heerlijke tijd breekt aan. Lekker weer, heerlijk op vakantie, gezellige festivals, met vrienden BBQen, daar is maar één woord voor GENIETEN. Maar… staat je huis te koop dan zou het toch heel lekker zijn als deze voor de zomer is verkocht. Dan kan je pas echt onbezorgd genieten van de zomer.

Wil je een huis kopen dan geldt precies hetzelfde dan is het fijn om de koop voor de vakantie te doen want dan kan je heel de vakantie plannen maken en genieten van het idee dat je binnenkort gaat verhuizen.

Huis verkopen of kopen

Daarom organiseert Huislijn, voor iedereen die zijn huis wilt verkopen of een huis gaat kopen, op donderdagavond 7 juli de Zomer Open Huizenavond. Op één avond op je gemak een aantal favoriete huizen bekijken. Staat je huis te koop dan maak je in je agenda slechts 2 uurtjes vrij om potentiële kopers te ontvangen, de Zomer Open Huizen huizenavond duurt namelijk van 19.00 – 21.00 uur.

 

Gratis Top Huis

Staat je huis te koop, meld je huis dan aan voor de Zomer Open Huizen avond. Je huis krijgt op Huislijn.nl een duidelijke Open Huis vermelding en je huis staat bovenaan als Top Huis. Je huis wordt dus extra veel gevonden en bekeken. Doe mee en verkoop je huis op donderdagavond 7 juli!

 

Makelaar

Natuurlijk moet je huis wel op Huislijn.nl staan. Maar die kans is groot omdat al 2.500 makelaars samenwerken met Huislijn.nl. Verstandig want je huis wordt getoond aan de 1 miljoen bezoekers van Huislijn.nl. Je makelaar kan trouwens geheel gratis en automatisch je huis op Huislijn.nl plaatsen. Wil je zelf je huis op Huislijn.nl plaatsen dan kan dat natuurlijk ook.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 220