Verkoopt Facebook je huis…

Facebook is populair, maar dan ook écht heel populair. Even een paar duizelingverwekkende cijfers. Ruim 9 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6,6 miljoen dagelijks.

 

We “liken” graag, wereldwijd worden er gemiddeld 6 miljard likes per dag uitgedeeld. Het is natuurlijk ontzettend jammer als je hier geen gebruik van maakt wanneer je huis te koop staat.

 

Staat je huis te koop?
Gebruik dan de kracht van Facebook, zet je Facebookvrienden in om mee te helpen je huis sneller te verkopen.

 

In vier snelle stappen je huis op Facebook:

  1. Zoek je woning op via https://huislijn.nl/
  2. Bij je woning staan meerdere social icoontjes. Klik op het Facebook icoontje
  3. Zet bij je woning een opvallende boodschap.
  4. Klik op de link “delen”

 

De verkoop kan starten
Iedereen die klikt op je woning gaat direct door naar Huislijn.nl. Daar kunnen ze alle foto’s bekijken en de omschrijving lezen om vervolgens contact op te nemen met je makelaar.

 

Meer Likes
Een goede boodschap is belangrijk omdat je vrienden dan sneller je huis gaan ‘liken’. En dat is de kracht van Facebook. Je huis wordt dan getoond aan alle vrienden van je vriend. En zo bereik je dus eenvoudig heel veel mensen.

 

Voorbeeld: stel je hebt 50 vrienden op Facebook, 10 vrienden liken je huis. Je vriend hebben ook allemaal 50 vrienden, dan wordt je huis al door 500 mensen bekeken. En stel dat vrienden van je vrienden ook je huis liken dan bereik je zomaar een paar 1.000 mensen. En je hebt maar 1 koper nodig!

 

Een opvallende boodschap
Een opvallende boodschap bij je huis moet er voor zorgen dat je vrienden (en de vrienden van je vrienden) het leuk vinden je huis te liken.

 

Bijvoorbeeld:
Win een weekendje weg voor de gouden lead
Onder de likes wordt een diner bon verloot van € 100
Voor iedere like doneer ik € 1 aan het Glazen Huis

 

Dus zoek je woning op Huislijn.nl,en klik op het Facebook icoontje.

 

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204