Doe mee aan de Zomer Open Huizen Avond op 2 juli!

De afgelopen maanden zijn er aan de lopende band huizen verkocht. Door de naar verhouding lage huizenprijzen en de extreem lage hypotheekrentes is het nu een goed moment om je huis te verkopen. Staat je huis te koop? Doe dan mee aan de Zomer Open Huizen Avond op 2 juli en verkoop je huis nog vlak vóór de zomervakantie!

 


Goed moment om een huis te kopen

In de maand mei is er een record aantal aan hypotheken aangevraagd. De eerste vier maanden van 2015 waren al goed, maar in de maand mei ging het nog harder. Dit werd veroorzaakt doordat banken eind mei voor het eerst weer de hypotheekrentes verhoogd hebben. Inmiddels worden de hypotheekrentes alweer verlaagd door sommige banken. Het rentebeleid voor de komende maanden is niet duidelijk, maar huizenkopers zien nu wel in dat ze niet meer te lang moeten afwachten.

 

Hoe leuk zou het zijn als je huis nog verkocht wordt vóór de zomervakantie? Door een open huis te organiseren maak je een bezichtiging laagdrempeliger.

 

Hoe kun je meedoen aan de Zomer Open Huizen Avond?

Op donderdagavond 2 juli kun jij je huis ook openstellen tussen 19.00 tot 21.00 uur. Komen de tijden jou niet goed uit? De openstelling van jouw huis kan gewijzigd worden. Dit wordt dan ook gewijzigd in de communicatie.

 

Waarom moet je meedoen aan de Zomer Open Huizen Avond?

Er zijn meerdere goeie redenen om mee te doen aan de Open Huizen Avond op 2 juli. Wij geven jou graag de beste redenen:

  • Potentiële kopers zijn al in de zomerstemming en hebben vaak meer tijd
  • De tuinen staan er prachtig bij
  • Hypotheekrentes staan laag. Een ideaal koopmoment!
  • Op één avond je huis aan meerdere potentiële kopers laten zien
  • Op een zomerse avond krijgt het huis een positieve sfeer
  • Online worden potentiële kopers uitgenodigd voor de Zomer Open Huizen Avond
  • In een nieuwsbrief aan ruim 50.000 huizenzoekers wordt de Zomer Open Huizen Avond onder de aandacht gebracht
  • Er wordt een campagne opgezet via internet
  • Je krijgt een raambord waaruit blijkt dat je meedoet aan de Zomer Open Huizen Avond

Wat kost het?

Voor een bedrag van €55 kun je deelnemen Een kleine investering voor een grote kans om je huis nog voor de zomervakanties te verkopen. Of vraag je makelaar om je huis aan te melden.

 

Bij geen bezichtigingen op 2 juli, heb je recht op het Compensatie Pakket ter waarde van €55. In de huidige huizenmarkt gaat dat vast niet gebeuren!

 

 

 

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis

Hallo, ik ben Juul Dijkhuis. Na jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, geniet ik er nu van om complexe financiële zaken op een toegankelijke manier te beschrijven. Bij het kopen van een huis is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn, en ik help je graag op weg. Het verheugt me dat mijn artikelen ook op Huislijn.nl te vinden zijn. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen bij het begrijpen van financiële aspecten rondom de aankoop van je huis, variërend van de hypotheek tot en met het verzekeren van je woning.

Artikelen: 36